Bulvár, celeb

2016.10.16. 20:23

Ha Harrison Ford vagy, a boltok zárás után is kinyitnak Budapesten

Budapest - A Budapesten forgató Harrison Ford gondolt egyet, majd kinyittatott egy belvárosi ruhaboltot.

Budapest - A Budapesten forgató Harrison Ford gondolt egyet, majd kinyittatott egy belvárosi ruhaboltot.

Nem minden nap fut be ekkora sztártól, pláne zárás után egy hívás, de a neves magyar divattervező, Anda Emília most ezt megtapasztalhatta. A divattervező szerint egy angolul beszélő úr Anda ötödik kerületi üzletének az ajtajáról nézte le a telefonszámot, közölte, hogy a bezárt bolt előtt áll, és arról érdeklődött, hogy visszamenne-e a művésznő, mert vásárolni szeretne. Az úr Harrison Ford volt.

Anda visszament, Ford ott várta az üzlet előtt, majd egy órán át válogatott. A művésznő Facebookra kiírt beszámolója szerint a 74 éves hollywoodi sztár vásárolt is, ráadásul nagyon biztos ízléssel tette ezt.

Mint ismeretes, Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatását forgatja már hetek óta Budapesten, és a legnagyobb természetességgel mozog hazánkban. Először egy belvárosi bicikliboltban javíttatta meg kerékpárját, kávét főzött a személyzetnek, majd elmosogatta a koszos csészéket. Később kisorosziban bringázott, feltűnt egy pákozdi halászcsárdában, szentendrei rendőrök között vigyorgott, egy pesti görög étteremben vacsorázott, de kóstolt már bort Gianninál is.

Akinek még nem volt szerencséje összefutni Han Solo és Indiana Jones megformálójával, az benevezhet arra a most futó játékra, aminek a nyertese egy közös ebédet fogyaszthat el Forddal és Ryan Goslinggal, illetve pár órára benézhet a Szárnyas fejvadász 2049 forgatására is.

A Szárnyas fejvadász második része jövő októberben kerül a mozikba.

Forrás: origo.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!