Bulvár, celeb

2015.09.10. 12:19

Szeretne keresni 15 milliót egy év alatt?

A terméktesztek bizony mindig jól fizetnek, hiszen kevesen vállalják be, hogy kísérleti nyulak legyenek. A legújabb kihívás, hogy 1 éven át csak egy bézs színű löttyöt lehet inni. Mehet?

A terméktesztek bizony mindig jól fizetnek, hiszen kevesen vállalják be, hogy kísérleti nyulak legyenek. A legújabb kihívás, hogy 1 éven át csak egy bézs színű löttyöt lehet inni. Mehet? A folyékony (nem túl guszta) italt úgy tervezték, hogy teljesen helyettesíteni lehessen vele az étkezést. A terméket a Szilícium-völgyben fejlesztették ki és minden benne van, ami csak az emberi szervezetnek kell. A készítmény a HUEL nevet kapta. Állítólag szinte semmi íze nincs, ezzel akarják elkerülni a túlfogyasztást. A gyártó szerint viszik mint a cukrot, annak ellenére, hogy egy mellékhatásról már biztosan tudnak: irtózatosakat lehet szellenteni tőle!

Az ajánlat most egyelőre a briteknek szól, de mivel annyi magyar dolgozik odakint (vagy akár hajlandó ezért odaköltözni), gondoltuk, megosztjuk olvasóinkkal ezt a remek lehetőséget. A feladat rém egyszerű: egy éven át csak a HUEL-t lehet fogyasztani, semmi mást. Minden reggel egy Skype hívással indul, mert a cég szeretne meggyőződni róla, hogy valóban magunkhoz vettük a napi adagot. Julian Hearn, a cég alapítója elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy ez nem egy egyszerű vállalás és valószínűleg nincs (és nem is lesz) olyan vásárlójuk, aki kizárólag a HUEL-t fogyasztja. Megfigyelésük szerint 50% HUEL és 50% rendes táplálék lehet a norma. Ugyanakkor ki kell próbálni azt is, hogy mi van akkor, ha valaki teljesen elhagyja a normális táplálkozást és csak ezen a mesterséges szeren él.

Aki bevállalja a kísérletet, nagyon jól jár, egy év alatt 15 millió forintot kereshet vele és még a meglévő munkáját is végezheti mellette. Ez azt jelenti, hogy havonta 1,250,000 forinttal több lesz a számlánkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!