Bulvár, celeb

2015.08.17. 12:11

Videó: Miért vetkőzött le egy lány London közepén?

Ha valaki fehérneműre vetkőzik és beköti a szemét a nyílt utcán az vagy őrült, vagy valamilyen problémára szeretné felhívni a figyelmet. Most az utóbbi történt.

Ha valaki fehérneműre vetkőzik és beköti a szemét a nyílt utcán az vagy őrült, vagy valamilyen problémára szeretné felhívni a figyelmet. Most az utóbbi történt. A Piccadilly Circus-nél bugyiban és melltartóban, kiszolgáltatottan álldogáló fiatal lány néhány filctollat is tartott a kezében, és egy táblán arra kérte a járókelőket, hogy rajzoljanak rá egy szívet. Az üzenet szerint ő most minden evési zavarral küzdő embert képvisel, ha valaki a testére rajzol, azzal kiáll azért, hogy mindenki fogadja el saját magát. Kellett egy kis idő, míg az emberek bátorságot gyűjtöttek, de aztán megtört a jég és alig maradt szabad felület a testén. A lány egy interjúban elmondta, hogy legmegindítóbb pillanat számára az volt, amikor az egyik apuka elmagyarázta a gyerekeinek, hogy miért csinálja ezt. Nagyon fontos, hogy már gyerekkorban elkezdjük az önbizalom erősítését, a testünk elfogadását - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!