Bulvár, celeb

2015.05.21. 15:59

Videó: Eurovízós Dalfesztivál - Anti-kifütyülős technológiát vetnek be az orosz produkció alatt

Az Eurovíziós Dalfesztivál szervezői telepítettek egy speciális eszközt, ami megakadályozza, hogy az orosz produkciót kifütyüljék (merthogy szerintük ez fog történni - nem a dal miatt, az ország miatt).

Az Eurovíziós Dalfesztivál szervezői telepítettek egy speciális eszközt, ami megakadályozza, hogy az orosz produkciót kifütyüljék (merthogy szerintük ez fog történni - nem a dal miatt, az ország miatt). A melegek elleni fellépés és az ukrán helyzet miatt tavaly nagyon durván osztották az orosz előadást, és mivel a politikai helyzet nem javult, az osztrák szervezők úgy döntöttek, hogy technológiával előzik meg a ciki helyzetet. Ez egyfelől teljesen jogos, hiszen mégis mi köze van a szegény énekesnek Putyin politikájához? Másfelől viszont ez is csak azt hangsúlyozza, hogy ez a verseny soha nem a tehetségről szólt, hanem arról, hogy melyik ország kivel szimpatizál. Polina Gagarina fellépése tehát garantáltan füttymentes lesz.

Jarmo Siim, az Eurovíziós dalfesztivál szóvivője szerint nagyon kellemetlen az, ami tavaly történt, főleg, hogy az esemény mottója a volt, hogy "azért vagyunk itt, hogy hidakat építsünk" (we are here to build bridges). Egy másik technológiai újítás, hogy idén már a siketek is élvezhetik a produkciókat.

Ez lesz az orosz dal:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!