Bulvár, celeb

2015.02.08. 14:07

Jóbarátok: Hogy néz ki most Ross és Rachel kislánya?

A Jóbarátok című szitkom 10 éven át uralta a képernyőket Amerikában és szerte a világban. A 8. évad végén Rachel életet adott Emmának, akinek Ross volt az édesapja. Kíváncsi rá, hogyan néz ki most a kis színésznő (pontosabban: színésznők)?

A Jóbarátok című szitkom 10 éven át uralta a képernyőket Amerikában és szerte a világban. A 8. évad végén Rachel életet adott Emmának, akinek Ross volt az édesapja. Kíváncsi rá, hogyan néz ki most a kis színésznő (pontosabban: színésznők)?A többesszám abból adódik, hogy a babát egy ikerpár alakította: Noelle és Cali Sheldon. Ez bevett trükk a filmeknél, hiszen ha az egyik éppen nyűgös vagy eszik, a kamera akkor is foroghat tovább. Így volt ez a Bír-lak sorozatban is, ahol a híressé vált Olsen-ikrek alakították a legkisebb lányt. Az egyik Reddit felhasználó olthatatlan vágyat érzett, hogy megosszon egy fotót arról, hogy néznek ki az ikrek most.

Íme:

Az ikrek most már 13 évesek és kezd beindulni profi filmes karrierjük. 2012-ben és 2013-ban is elnyertek 1-1 szerepet.

Ha már itt tartunk, Rossnak volt egy fiúgyermeke is, akit Bennek hívtak. A színész játszott egyébként az Apafej című filmben is. Ő most már 22 éves és így néz ki:

cole s

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!