Bulvár, celeb

2015.01.09. 10:44

Új producer a Barátok közt-nél

Budapest - Kalamár Tamás saját kérésére megválik a sorozattól, helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép.

Budapest - Kalamár Tamás saját kérésére megválik a sorozattól, helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép.Tizenhét év és 7288 epizód után Kalamár Tamás, a Barátok közt kreatív producere megválik a sorozattól, és elköszön az UFA Magyarország gyártó cégtől – közölte a vállalat.

„Kalamár Tamás 1997 óta áll kreatív irányítóként és készítőként Magyarország legsikeresebb TV-sorozata, a Barátok közt mögött, és ezzel televíziós történelmet írt. Mióta a sorozat 1998. október 26-án először került képernyőre, naponta milliós közönségnek nyújt szórakozást. Legjobb éveiben a sorozat 60 százalékos piaci részesedést meghaladó nézettséget ért el a 18–49 éves korcsoportban. Amellett, hogy az RTL Klub sikeresen vezette be és ápolja azóta is a sorozat arculatát, Kalamár Tamás jó történetek iránti különleges érzékének köszönhető, hogy a sorozat a kiélezett piaci versenykörnyezetben még ma is vezeti a nézettségi listákat. Valamennyi munkatárs nevében szeretnénk köszönetet mondani Kalamár Tamásnak nagyszerű munkájáért és rendületlen lelkesedéséért, amellyel a nézőket társadalmi szempontból fontos témákkal, igényesen szórakoztatta” – áll a cég közleményében.

Kalamár Tamás utódja Rozgonyi Ádám lesz. Rozgonyi Ádám 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a Barátok közt alakításában, és számos más mű létrehozásában dolgozott szerzőként és rendezőként.

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!