Bulvár, celeb

2013.06.10. 10:48

Sisak nélkül a Daft Punk duó

Közel húsz éve nem készült róluk fotó, de most sem ők pózoltak a kamerának. A Facebookra felkerült fotó szerint rendesen fogott rajtuk az idő.

Közel húsz éve nem készült róluk fotó, de most sem ők pózoltak a kamerának. A Facebookra felkerült fotó szerint rendesen fogott rajtuk az idő.

A bal oldali fotó még 1994-ben készült, a jobb oldali pedig a napokban és a The Knocks nevű formáció posztolta Facebook falára. A Daft Punk-al a Sony irodájában találkozhattak ahol is ping-pong labdákat dobáltak pezsgős poharakba maguk szórakoztatására.

A közel húsz év megtette hatását, Guy-Manuel de Homem-Christo (1974. február 8.) és Thomas Bangalter (1975. január 3.) már meglett férfiak, nem az a két suhanc akire emlékezhetünk a korábbi fotókról. Idő közben kiadtak öt nagylemezt, mindegyik óriásit szólt, most épp a "Random Access Memories" hódít a rajongók körében.

A lesifotó vélhetően nem nyerhette el a francia duó tetszését, később már csak annyi volt kint a Facebookon, hogy "bocs, mi nem raktunk ki semmiféle fotót". Nyilván késő volt már ezt meglépni, demokratikus helyeken ha valamit megpróbálnak eltűntetni a netről, az általában még nagyobb érdeklődést és több megtekintést hoz, mintha csak szó nélkül hagynák. Ilyen volt a Beyoncé-ról készült előnytelen képsorozat, melyet a Super Bowl után próbáltak eltűntetni, nem sok sikerrel...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!