Bulvár, celeb

2013.02.12. 13:27

Gyilkolt a kóla iránti szenvedély

Átlag napi nyolc-kilenc liter kólát ivott az új-zélandi nő, a szíve mondta fel a szolgálatot. Mindössze 30 éves volt.

Átlag napi nyolc-kilenc liter kólát ivott az új-zélandi nő, a szíve mondta fel a szolgálatot. Mindössze 30 éves volt.

Feltehetően a Coca-Cola túlzásba vitt fogyasztása okozta a halálát annak a fiatal új-zélandi nőnek, aki az elmúlt nyolc év alatt becslés szerint 20-25 ezer litert ivott meg az üdítőből.

Natasha Harris nyolc gyermekes főállású anyuka volt, a kóla ész nélküli ivása mellett a nő kemény dohányos is volt, napi 30 szál cigarettát szívott el.

A férj elmondása szerint Natasha kólával ébredt és azzal is feküdt, megszállottja volt az italnak. Szerinte a gyártónak egyértelműen fel kellene hívni arra a figyelmet, hogy az ital túlzott fogyasztása komoly egészségügyi kockázatokkal is járhat, ettől függetlenül nem tartja felelősnek a Coca-Colat felesége haláláért.

Az ital gyártója szerint nincs egyértelműen bizonyítható kapcsolat a haláleset és az ital fogyasztása között, közleményükben arról írnak, hogy más tényezők is közrejátszhattak Natasha Harris tragikus halálában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!