Bulvár, celeb

2013.01.22. 14:47

Tortatortúra: hipnózissal szokott le függőségéről

London, 2013. január 22., kedd (MTI) - Tortafüggő lett egy brit férfi: egy éven át minden nap megevett egy 40 szeletes óriástortát. Végül hipnózissal szabadult meg beteges szenvedélyétől.

London, 2013. január 22., kedd (MTI) - Tortafüggő lett egy brit férfi: egy éven át minden nap megevett egy 40 szeletes óriástortát. Végül hipnózissal szabadult meg beteges szenvedélyétől.A 29 éves Adam Williams egy áruházban dolgozik, és minden műszakja után helyben vett egy óriástortát. Az édességet egyre mohóbban falta be, az eredmény pedig nem maradt el: negyed mázsát hízott, ráadásul gyötrő fejfájás kínozta a helytelen táplálkozás miatt, bár ez akkor tört rá, ha nem tartotta meg a napi tortatort, mert olyankor leesett vércukorszintje.

Hipnózissal gyógyító klinikához fordult segítségért, és a kúra eredményes volt. Immár visszafogyott 70 kilóra, a tortázást vízivással helyettesíti - adta hírül a The Mirror című brit lap.

 - MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!