Bulvár, celeb

2012.12.22. 12:59

Újabb főszereplő távozik a Barátok köztből?

Megrázó képsorokkal ért véget péntek este a Barátok közt 2012-es évadja. Berényi András egy félreértés áldozataként zuhant a mélybe.

Megrázó képsorokkal ért véget péntek este a Barátok közt 2012-es évadja. Berényi András egy félreértés áldozataként zuhant a mélybe. A sorozatot követők tudják, hogy a szörnyű balesetért Miklós a felelős, ő bérelte fel a verőembereket, hogy Attilát egy életre megleckéztessék, amiért Julival megcsalta Nórát. Ám a rendezvényre, ahol a nehézfiúk Attilára vártak, András ment el, így ő lett az áldozat. Az akciófilmbe illő jeleneteket kaszkadőrök segítségével forgatták, ennek ellenére R. Kárpáti Péter számára nagy kihívást jelentett.

– Tagadhatatlan, hogy egy üldözés során felszökik az emberben az adrenalin, valóban üldözötté válsz, aki rettegve menekül. Akkor nem is arra gondoltam, hogy András élete milyen tragikus fordulatot vesz, hanem arra, hogy a jelenet a lehető leghatásosabb legyen. Visszanézve úgy gondolom, hogy a nézők számára igazán izgalmasan alakul a történet, amely számos további kérdést vet fel – mondta a Borsnak Berényi András megformálója.



És igaza van. Most mindenki arra kíváncsi, hogy András túléli-e az esést. Vagy haláltusájának még januárban is nézői lehetünk? Esetleg megússza a balesetet, s elválik Julitól?

Az közismert, hogy Németh Kristóf után R. Kárpáti is távozik a sorozatból. Ám míg a Mátyás király tér taxisa a forgatókönyv szerint börtönbüntetését tölti, addig Berényi András a halállal viaskodik. Németh karaktere bármikor visszatérhet. Ha viszont András meghal, R. Kárpátinak örökre lezárult egy korszak az életében. Egyúttal – Fodor Zsóka után – ő lehet a második főszereplő, aki nem tér vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!