Bulvár, celeb

2012.10.28. 14:12

A Spiritet James Bond sem tudta megmenteni

A James Bond nap sem zárulhatott happy enddel. A nézőktől Fehér Zoltán és Nagy Feró csapata, a Spirit kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett megküzdeniük egymással. A Spirit vérzett el a párbajon.

A James Bond nap sem zárulhatott happy enddel. A nézőktől Fehér Zoltán és Nagy Feró csapata, a Spirit kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett megküzdeniük egymással. A Spirit vérzett el a párbajon.

Ördög Nóra elképesztően látványos táncos produkciójával indult az X-Faktor harmadik élő show-ja. A műsorvezető táncoslábú James Bondok társaságában, cigánykerekezés közepette, hídban érkezett a színpadra.

Miután színre lépett az X-Faktor három 007-es ügynöke és észbontó Bond-lánya: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró, akcióba léptek a versenyzők is.

Elsőként Zámbó Krisztián, Tina Turner dalával robbant be a színpadra, aki még ugyan sohasem szerepelt James Bond filmben, a kódja mégis a 07-es. Geszti Péter és Malek Miklós szerint Zámbó Krisztián leszálló ágban van, Ferónak és Ildikónak azonban tetszett a produkció. A mentorok így már a műsor elején összekaptak. Az énekes megköszönte a negatív kritikákat, mire Geszti Péter már indulatosan kérte, kapja most már össze magát a fiú.

Csobot Adél kifejezetten szexi öltözékben, mondhatni csak egy body-ban és harisnyatartóban érkezett a színpadra Madonna dalával. Tőle megszokottan, egy rendkívül látványos koreográfiával egészült ki a dal. Geszti Péter el volt ájulva, mennyire gátlástalanul nyomja Adél a showbizniszt, és biztos benne, ha lenne egy mulatója, ott Adél lenne az első műsorszám, és utána még a cipőjéből is inna. Ildikó már kicsit unja, hogy harmadszorra látja ugyanazt a műfajt a cserfes lánytól. Malek Miklós kikérte ezt magának, a múltkori produkció szerinte ugyanis teljesen más volt. Geszti is megvédte Adélt és Miklóst, szerinte azt kell itt megmutatni, amiben az adott versenyző jó. Miklós végül így zárta: Adélban egy kincsre talált.

A szünet után egy igazi Bond-nő következett: Lass Bea Nancy Sinatra slágerét adta elő. Feró szerint rosszul állt neki a műfaj, túl sokat színésznősködött. Ferónak olyan érzése van, mintha adásról-adásra egyre rosszabb lenne Bea. Péter olyan dalt szeretne végre hallani tőle, amiben nem ijesztgeti a nézőket. Malek Miklós szerint Bea tehetséges, de ez az alternatív színház neki sem tetszett. Szerinte Keresztes egy zsákutcába fordította ezzel a lányt. Keresztes állítja, ez a legerősebb oldala Beának, aki igenis egy tehetséges előadóművész, és nem kell tagadnia, hogy ő színésznő, mert ezzel is több a többi énekestől. Lass Bea megkönnyezte a mentorok szavait, bevallotta, ez a kedvenc dala, aminek eléneklésével saját félelmeit szerette volna feloldani.

Fehér Zoli ugyan angyalian, hófehér zakóban érkezett, az őt körülölelő lángoktól mégis ördögi volt a hangulat a színpadon. Keresztes Ildikó, Malek Miki és Geszti Péter állva tapsolt Zolinak. Ildikó szerint tele van spiritusszal a fiú, Geszti szerint végre felnőtt a feladathoz a srác, és pont úgy énekelte el a dalt, ahogy egy James Bond főcímdalt el kell énekelni. Malek véleménye, hogy eddig ez volt Zoli legjobb pillanata, Feró szerint azonban ez a nóta egyáltalán nem állt jól neki.

Feró gyémántjai következtek, akikre a Nemzet Csótánya szerint még James Bond is 10 sms-t küldene. Hogy bizonyítsák, igazi csapattá avanzsáltak, még egy közös tetkót is készítettek. Malek szerint visszahozták az energiát, de a fiúknak többet kellene beleadniuk. Ildikónak ez tetszett a legjobban az eddigi produkcióik közül. Geszti szerint nézni jobb volt őket, mint hallgatni, mert Peti csak keresgélte a hangokat. Feró szerint nagyon jók voltak, de megfogadják a mentorok tanácsait.

Szabó Dávid már ismeri James Bond néhány titkát, ugyanis elegáns, kimért, de a lényeg, hogy tud ütős is lenni. Keresztes szerint már koszosabb volt, úgyhogy jó úton van. Feró most először érezte, hogy nem az operettből jött, hanem lehet egy különálló szupersztár is. Malek szerint vizuálisan rendben volt, mert laza volt, a hangja viszont gyenge volt. Geszti szerint olyan jól állt Dávidnak a Robbie Williams dal, mint James Bondnak az öltöny. Dávid bevallotta, lelkén még vannak sérülések, de azon van, hogy megkeményedjen.

Hamár James Bond a tematika, akkor jött egy sziklaszilárd, igazi férfi is, Stone. Feró és Miklós szerint a hangokkal bajokkal voltak, de az előadás rendben volt. Geszti hiányolta az eleganciát, Ildikó szerint Stone nem ripacs, ezért nem kell túlmozognia a dolgot, bár szerinte se volt helyén minden hang, de az erő benne volt, és ez átjött.

Van két név, akit már mindenki ismer, az egyik James Bond, a másik Oláh Gergő. Így konferálta fel Geszti Péter mentoráltját, aki ezúttal Tom Jones dalával kápráztatta el a nézőket. A közönség megőrült, a mentorok nem jutottak szóhoz percekig a tapstól. Malek szerint egy hibája van a srácnak, hogy nem tud hibázni. Ildikó és Feró könyörgött neki, hogy vegyen vissza, mert mások is vannak a versenyben. Gergő csak szerényen megköszönte a szeretetet, amit a mentoroktól és a rajongóitól kap.

Antal Timi új oldalát mutatta meg ezúttal, zongorán ülve líraian kezdte Alicia Keys slágerét, majd táncra perdült a színpadon, és végre igazán felszabadult. Geszti megdicsérte, hogy milyen szép tisztán énekelt, Ildikó szerint embertelen jó volt, Feró végig azon gondolkozott, hogy mibe köthetne bele, de végül semmibe nem tudott. Malek szerint elrepítette őket az álmok városába.

Három igazán baba csaj zárta a show-t, a Like. A lányoktól, a félmeztelen fiúktól, na meg a technikától igazán forró lett a hangulat, ugyanis az egész színpad lángba borult. Keresztes szerint soha nem volt Magyarországnak ilyen lánycsapata. Geszti szerint egyre jobbak, és elsöprő volt. Feró örült a dicséreteknek, nagyon büszke volt csapatára és kicsit magára is.

Az X-Faktor versenyzőit az a megtiszteltetés érte, hogy díszvendégként vehettek részt a legújabb James Bond film, a Skyfall díszbemutatóján. Mivel az egész adás James Bond tematikában zajlott, stílszerűen a magyar 007-es ügynök, Stohl András énekelt az X-Faktor színpadán extra fellépőként. Bár Ördög Nórával először kicsit poénkodtak, párás szemekkel köszönte meg, hogy egy ilyen színvonalú műsorban újra szerepelhetett.

Feró szerint frenetikus este volt, Keresztes és Malek véleménye, hogy Bondhoz méltó volt a show. Geszti szerint egyre jobbak az énekesek, egyre keményebb a verseny, és nagyon fájó, hogy megint búcsúzni kell valakitől.

A nézők szavazatai alapján biztosan továbbjutott a negyedik élő show-ba: Csobot Adél, Antal Timi, a Like, Lass Bea, Stone, Zámbó Krisztián, Oláh Gergő és Szabó Dávid. Az est két párbajozója a Spirit és Fehér Zoltán lett.

Feró elismerte, hogy Fehér Zoli hibátlanul énekelte le a párbajdalt, de nem hagyhatja magára a gyermekeit, ezért Zolit küldte haza. Geszti Péter imádja a Spiritet, de Zoli nagyságrendekkel jobb náluk, ezért a Spiritnek kell szerinte hazamennie. Keresztes Ildikó szerint nagyon nagy dolog, hogy eljutott idáig a kis cuki csapat, de Fehér Zoli mindig eljut a szívéig, ezért a Spiritnek kell szerinte hazamennie. Malek meglepődött, hogy pont ők párbajoztak, de ő is a Spiritet küldte haza, mert ebben a párbajban legyőzte őket Fehér Zoli. Így a Spiritnek kellett búcsút intenie, de kijelentették, hogy nem állnak le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!