Bulvár, celeb

2012.06.22. 13:26

VV Zsuzsi felvágta az ereit

Önkezével akart véget vetni az életének Márki Zsuzsi, de ezúttal is megúszta. A Bors megtudta, a VV-villa egykori lakója régóta démonokkal küzd, de fogadkozik, hogy talpra áll.

Önkezével akart véget vetni az életének Márki Zsuzsi, de ezúttal is megúszta. A Bors megtudta, a VV-villa egykori lakója régóta démonokkal küzd, de fogadkozik, hogy talpra áll.

 

Szombaton újra elszakadt a cérna Márki Zsuzsinál, aki most egy törött pohárral akart véget vetni életének. A sors azonban ismét megkegyelmezett a csinos modellnek, az időben helyszínre érkező mentősök megmentették. A lány az ereit vágta fel, a Bors információi szerint a sokat látott egészségügyi szakemberek úsztak a vérben, miután a helyszínre érkeztek.

Zsuzsit négy napig ápolták a Péterffy kórházban, majd hazaengedték. Egy hosszabb kezelés azonban a jelek szerint elkerülhetetlen, és úgy tűnik, Zsuzsi ezúttal már hajlandó elfogadni a segítséget.

A lány egy neve elhallgatását kérő közeli ismerőse legalábbis erről is beszélt lapunknak. – Iszonyatosan nagy terhet cipel a vállán, talán senki sem hinné, hiszen mindig próbált vidám, gondtalan lánynak látszani.

Kevesen tudják, hogy Zsuzsi nemcsak magát tartotta el, a közeli családtagjainak is segített, és igyekezett mindent megtenni, hogy a nehéz körülmények között élő rokonait támogathassa – mesélte informátorunk, aki szerint az utóbbi időben ijesztő jelek utaltak a lány pszichés állapotának romlására.

– Talán a túlhajszoltság és az egyre növekvő felelősségtudat miatt egy ideje démonok is megjelentek az életében. Mostanában például a nővérében az ördögöt látta. Legutóbbi rohamai is azért törtek rá, mert találkozott vele.

Egy Bibliával és rózsafüzérrel a kezében rohant a bazilikába, és folyamatosan mormolta a Miatyánkot. Volt pap, aki ördögűzőhöz küldte, és olyan alkalom is, amikor már az édesanyját is az ördöggel azonosította.  A szombati tragédia is ennek lehet a következménye. Egyelőre azért is szorítanunk kell, hogy Zsuzsi képes legyen használni a karját, amelyet L-alakban vágyott fel a pohárral.

Családja abban reménykedik, hogy többé nem fordul elő hasonló eset. – Miután négy nap elteltével kiengedték a kórházból, egy hotelben aludt, és szerencsére a jelek szerint már hajlandó elfogadni a segítséget, a gyógyszereket.  Szeretne egyedül lenni, így minden adott ahhoz, hogy egy hosszabb, nyugodalmasabb kórházi kezelést követően teljesen felgyógyuljon – mondta a Borsnak a közeli ismerős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!