Bulvár, celeb

2012.04.14. 15:44

Cristofel: „Veronika megérdemelte, amit kapott”

Egy héttel korábban még a házasságot tervezgették, de csütörtök óta biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége! A 19 éves fiatalember Veronika albérletében bántalmazta barátnőjét. Mindketten megszólaltak a bántalmazás után...

Egy héttel korábban még a házasságot tervezgették, de csütörtök óta biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége! A 19 éves fiatalember Veronika albérletében bántalmazta barátnőjét. Mindketten megszólaltak a bántalmazás után... Cristofel megpróbálja higgadtan elmondani, ő hogyan emlékszik vissza azokra a percekre. A pár 2 nappal ezelőtt immár sokadszor, szakított. Veronika azt szerette volna elérni, hogy Cristofel végleg költözzön el tőle, a veszekedés is ebből pattant ki.

A két fiatal kapcsolata a nézők szeme előtt bontakozott ki. Láttuk az első csókot, még október elején, aztán szemtanúi voltunk, amint a Villában maradt Veronika előbb szakít, majd megbocsát szerelmének. Kiköltözésük óta pedig hetente, menetrendszerűen jöttek a hírek szakításról és kibékülésről, de csütörtökön elmérgesedett a vita.

Amikor a verekedés kirobbant, Veronika nem is próbált védekezni, csak a telefonjáért nyúlt és próbált a lakásból kimenekülni és minél távolabb kerülni Cristofeltől. A fiatalember tisztában van vele, hogy elképzelhető, a rendőrség kérdéseire is válaszolnia kell.

A lányt a Baleseti Központba szállították. Veronika azt mondja, agyrázkódást állapítottak meg nála, de kezelőorvosa felhatalmazás híján nem nyilatkozhatott állapotáról. Fájdalmai is vannak, de a lelki sebek lassabban gyógyulnak be.

A számtalan szakítás után most már Cristofel is úgy látja, nem megy nekik együtt, így folytatásról szó sem lehet.

Forrás és fotó: RTLKlub

c

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!