Bulvár, celeb

2012.01.28. 14:18

Szexfilmjével várják VV Verát a párbajon

Ha Vera a párbajon kiesik, nemcsak az újrakezdés nehézségeivel szembesül, hanem egykori villatársa, Veronika kárörvendő vigyorával is, aki eltitkolt pornófilmjével fogja várni a stúdióban.

Ha Vera a párbajon kiesik, nemcsak az újrakezdés nehézségeivel szembesül, hanem egykori villatársa, Veronika kárörvendő vigyorával is, aki eltitkolt pornófilmjével fogja várni a stúdióban.

Nincs könnyű helyzetben Vera, akinek vasárnap a lehengerlően érvelő Eszterrel kell megküzdenie. A lány testvére csak remélni tudja, hogy mint a bokszban, úgy a szócsatában is felül tud majd kerekedni a testvére.

– Én úgy gondolom, hogy Verának nagyobb esélye van, mert színesebb és őszintébb személyiség, mint az ellenfele – nyilatkozta a bors.hu-nak Zsuzsa. – A párbaj szerintem olyan lesz, mint amilyen a bokszmeccsük volt. Eszternek nagy lesz a szája, vért akar látni, aztán jól kikap.

Egy biztos: minél tovább marad bent Vera, annál később szembesül azzal, hogy mindenki az eltitkolt pornófilmjén csámcsog. Az érzékeny lelkű, de nagyszájú villalakónak bizony számtalan konfliktusa volt a játék alatt, az eddig kiesettek közül is sokan a tenyerüket dörzsölve várják idekint. Köztük van Veronika is, aki egy különösen gonosz tervet eszelt ki.

– Én szeretnék lenni az első, akinek autogramot ad, ezért ott leszek a párbajon, és megvárom, míg kiesik – mondja Alekosz exe. – Ha ez megtörtént, a szemébe akarok nézni, és az orra alá akarom dugni a pornó-DVD-t, hogy írja alá nekem. Mint egy relikviát, úgy fogom őrizni ezt a kincset – mondja kuncogva.


Kapcsolódó cikkek:

Eszter beszéde alatt mindenki lélegzet-visszafojtva várta a végső nevet, aki a Karrieristával együtt főszerepet vállal majd a vasárnap esti Párbajon. Több Villalakóra is ráijesztett, de végső választottja Vera lett.

Hamarosan induló vetélkedővel ismerkednek a héten a Villalakók: a játékosok az "1 perc és nyersz!" műsor vicces pillanatai mellett az Arénában is összemérték erejüket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!