Bulvár, celeb

2011.11.11. 12:57

Alekosz most az ÖsszeEsküvőkben keres feleséget

Megdöbbentő bejelentést tett Alekosz a Frizbiben. Ő és édesanyja lesznek az ÖsszeEsküvők új játékosai!

Megdöbbentő bejelentést tett Alekosz a Frizbiben. Ő és édesanyja lesznek az ÖsszeEsküvők új játékosai!

A görög csábító jött, látott, beköltözött! Alekosz és Vája asszony úgy döntöttek, hogy a TV2 képernyőjén, az ÖsszeEsküvőkben keresnek feleséget a valóságshow-celebbnek. Minderről a Frizbi felvételén meséltek csütörtök délután. Páratlan biztonsági intézkedések közepette érkezett a TV2 székházához az érdi amorózó. A stúdió közönsége először azt hitte, hogy a reality sztár „csak” egy interjú miatt jött el Hajdú Péterhez. Amikor azonban Alekosz kijelentette, hogy lételeme a játék és szívesen megmérkőzne a TV2 napi reality-jében, a producer emlékeztette a játékszabályokra: nem mehet be egyedül. Alekosz ekkor a kamerák elé szólította az édesanyját, akivel az interjú után máris a budaörsi Rezidencia felé vették az irányt. Nem tudni, hogy Alekosz melyik lányt nézte ki magának, de abban biztosak lehetünk, hogy érkezése fenekestül felforgatja az ÖsszeEsküvők játékosainak életét.

A Blikk információi szerint a TV2-nek igen sokba kerülhet az RTLKlubbtól átcsábított egykori villalakót, ugyanis Alekoszt még élő szerződés köti a konkurens csatornához, amelyet most megszegett. Ennek egészen biztosan súlyos anyagi következményei lesznek, s ezt a TV2-nek kell majd vállalnia. Az RTLKlub ráadásul visszavehet mindent, amit Alekosz megnyert a két valóságshowban, de még ezzel együtt is valószínűleg megérte neki a váltás. Mindez - a hazai bulvármédiában megjelent összegek szerint akár - 80-100 millióba is kerülhet a TV2-nek.

Forrás: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!