Bulvár, celeb

2011.09.02. 13:09

Hugh Jackman Budapesten forgat

Az X-Men farkasát a budapesti Szabadság hídon kapták lencsevégre.

Az X-Men farkasát a budapesti Szabadság hídon kapták lencsevégre.

Hollywood nagyágyúja kisfiával lépett ki a gépből, és rendkívül közvetlenül fogadta a rácsodálkozó rajongók közeledését. Hugh Jackman szinte azonnal felidézte, milyen felejthetetlen napokat töltött Budapesten sok évvel ezelőtt még hátizsákos turistaként.

Először a bongyor hajú, fogadott kisfia, Oscar lépett ki Ferihegyen a terminálból, néhány másodperccel később pedig megérkezett a hollywoodi világsztár, Hugh Jackman is. Az ausztrál színész csak a Fókusz Paparazzi Kommandójának adott villám interjút.

 „Egy reklámfilmet jöttem forgatni Budapestre. Nagyon örülök, hogy találkoztunk. Most mennem kell, mert a kocsiban vár a fiam” – mondta Hugh Jackman.

A Farkas az X-Menből, a vámpírvadász a Van Helsingből vagy a szuper-hacker a Kardhal című alkotásból. A világhírű színész jókedvűen osztogatta az autogramokat.

2008-ban őt választotta az amerikai People magazin a világ legszexibb férfijává. Olyan hírességeket előzött meg, mint David Beckham, Daniel Craig vagy Javier Bardem. Jackman számos musicalben táncol és énekel is.

Információnk szerint a világsztár szombatig még biztosan marad Budapesten, utána pedig továbbrepül New Yorkba.

 Forrás: RTLKlub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!