Bulvár, celeb

2011.08.05. 13:26

Szülés után fél évvel döbbenetesen jól néz ki Miranda Kerr

Miranda Kerr egyike a világ tíz legjobb modelljének, tegnap pedig ismét megmutatta miért ő a kifutók egyik koronázott királynője.

Miranda Kerr egyike a világ tíz legjobb modelljének, tegnap pedig ismét megmutatta miért ő a kifutók egyik koronázott királynője.

 

Az ausztrál csillag, aki mellesleg a színész Orlando Bloom felesége Sydneyben lépett fel, David Jones kollekcióit népszerűsítette. A bemutató előtt ráadásul egy kis csajszis kikapcsolódást is beiktatott, fordított némi időt magára, amíg a hollywoodi sztár apuka gyermekükre felügyelt.

Miranda Kerr még csak hat hónapja hozta világra szerelmük gyümölcsét, Flynn-t, de alakján már semmi nyoma a gyermekáldásnak, így ezzel a bemutatóval vissza is tért munkájához. Saját bevallása szerint a sok jóga és futás hozta újra formába a topmodellt, mindezek mellett persze nagyon odafigyel étrendjére is, igyekszik csupa egészséges táplálékot magához venni. Azokat a hírességeket, akik ilyen hamar visszanyerik szülés előtti alakjukat azzal szoktál vádolni, hogy egyáltalán nem is esznek. Nos, a fotók tanúsága szerint - ami Mirranda Kerr szinte egész napját végigkíséri - a modell napja egy étteremben fejeződött be Orlando Bloom és kisfia oldalán.

Tegyük hozzá:  a szépséges sztáranyuka valószínűleg szerencsés alkat, akinek testét nem csak, hogy nem teszi tönkre egy szülés, de ha odafigyel sokáig őrizheti karcsú alakját.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!