Bulvár, celeb

2011.07.07. 13:04

Itt lakik Vilmos és Kate amerikai kiruccanásuk alatt

Vilmos herceg és Kate hercegnő Los Angeles-i szállása méltó a királyi fényűzéshez, kukkantsunk mi is be!

Vilmos herceg és Kate hercegnő Los Angeles-i szállása méltó a királyi fényűzéshez, kukkantsunk mi is be!Kanadai látogatásuk után Vilmos és Kate az egyesült államokba érkezik pénteken, Los Angelesben, a brit konzulnál fognak megszállni egy aprócska, 674 négyzetméteres házikóban. A mediterrán stílusban épült rezidenciában hét hálószoba és fürdő található, biztosan nem lesznek tehát helyszűkében.

A házikó 1929-ben épült és Wallace Neff tervezte, 1957 óta azonban a brit kormány tulajdona. Kertje világhíres, rengeteg hollywoodi híresség fordult már meg pázsitján. Jelenleg Dame Barbara, a brit konzul lakik a kiskastélyban 2009 óta és minden évben különleges partikat szervez, a brit hetek alatt. Idén a Király beszéde című film sikerét ünnepelték ott.

A Los Angeles-i rendőrség már felkészült, hogy megvédje az ingatlant a kíváncsiskodó paparazzik elől. Az L.A. Times-nak így nyilatkozott egy rendőrségi szóvivő: – Elsődleges feladatunk a lakosok és itt tartózkodó személyek biztonságának és magánszférájának a megvédése a királyi pár amerikai tartózkodásának ideje alatt. Ha a paparazzik áthatolnak a kijelölt, elkerített területen, azonnal letartóztatjuk őket – mondta.

Pénteki érkezésük estéjén a királyi pár a Beverly Hilton Hotelbe hivatalos, ahol egy jótékonysági estet tartanak. Szombaton Vilmos herceg a Santa Barbara Polo Clubban játszik jótékony lovaspóló mérkőzést, majd az 1926-os Belasco Színházban vacsoráznak. A brit nagykövetség honlapjának információi szerint vasárnap este repül vissza a pár Londonba.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!