Bulvár, celeb

2011.07.04. 14:59

Háromszor akart megszökni esküvőjéről a hercegnő

A hírek szerint Charlene háromszor akart megszökni Albert monacói herceggel kötendő esküvője elől, sikertelenül. Lehet, hogy ezek az esküvői könnyek, nem is örömkönnyek az ara arcán?

A hírek szerint Charlene háromszor akart megszökni Albert monacói herceggel kötendő esküvője elől, sikertelenül. Lehet, hogy ezek az esküvői könnyek, nem is örömkönnyek az ara arcán?Monaco új hercegnője, Charlene Wittstock háromszor akart megszökni szülőhazájába, dél-Afrikába a monacói esküvő elől - a hír vasárnap látott napvilágot, miután szombaton Albert herceg hivatalosan is elvette a 33 éves, egykori Charlene Wittstockot. Könnyen lehet, hogy a friss hercegnő könnyei nem a meghatottság miatt potyogtak.

Albert herceg és az ő  ügyei nyomába

Charlene hercegnő első szökési kísérlete még májusban volt, amikor Párizsba repült, hogy felpróbálja esküvői ruháját. Akkor a párizsi nagykövetségre menekült egye monacói forrás szerint. Az állítások, miszerint a szombaton férjhez ment hercegnő az esküvő előtt többször is el akarta hagyni Albert herceget, a francia Le Journal du Dimanche című újság hasábjain jelentek meg.

A cikkből az is kiderül, hogy Charlene másodszor a Forma 1-es Monacói futam alatt akart meglépni. Legutóbb pedig, múlt héten királyi hivatalnokok jelentették be, hogy elkobozták útlevelét a nizzai reptér felé, ahová egy helikopterrel igyekezett. Végül is nem szállt fel és „rá lett beszélve”, hogy ne álljon el a házasságtól.

Albert herceg és Charlene esküvőjének képei >>>

Számos forrás megerősíti, hogy történt egyfajta megegyezés a jövendőbeli hercegnő és Albert herceg között – írta a Le Journal du Dimanche. Az újság informátorai szerint a monacói esküvőt azért kellett ennyire különlegesen csillogóra szervezni és teletűzdelni hírességekkel, hogy a közvélemény még véletlenül se foglalkozzon az árnyjátékokkal. Például Albert herceg eltitkolt gyerekeivel.

Mialatt az esküvő egy pontján Charlene patakokban könnyezett, az 53 éves Albert herceg közömbös tekintettel nézett a szőke hercegnőre. A figyelemelterelés meglehetősen jól sikerült, szinte mindenki a hercegnő Armani ruhájával, a pártól is magasabb esküvői tortával, vagy a tükörpadlóval volt elfoglalva. Ha ez nem lett volna elég, ott volt még Roger Moore és a Topshop főnök Sir Phillip Green és felesége, Tina is.

Kedden a pár dél-Afrikába utazik nászútra, amin nyilván Charlene hercegnő szeme újra felcsillan. Bár ha valóban kötöttek megállapodást az esküvő előtt, még az is lehet, hogy a hercegnő egy teljesen független, milliárdos életet fog élni a társas magányban és nem szökik meg Albert herceg mellől. A hercegnek egyébként hamarosan DNS vizsgálaton kell részt vennie, ahol kiderül, hogy valóban ő e az apja állítólagosan eltitkolt gyermeknek.

Albert herceg két törvénytelen gyereke ismert

Albert hercegnek amúgy van már egy 6 éves fia, Alexandre és 19 éves lánya, Jazmin. Az esküvőre egyikük sem mehetett, a média hatalmas érdeklődésére és a jelenlegi helyzetre hivatkozva. Charline hercegő egyik legelső feladata hivatalosan is kiállni Albert herceg mellett a botrányok közepette. Akármi is derül ki a DNS vizsgálaton, Albert herceg egyetlen törvénytelen gyermeke sem tarthat igényt a trónra.

A botrány nem sokkal az esküvő előtt robbant ki az ügyben, de a DNS vizsgálatra csak a nászút után kerül majd sor. A francia Public magazin két gyermekről is tud, akik a herceg sarjai lehetnek, egy 18 hónapos fiú az egyik, egy hamarosan mindent kitálaló olasz nőtől. Mások szerint, mint például a Voici magazin, úgy tudják, hat éves fiának anyjával, Nicole Coste-val is újra összebújt Albert herceg, aminek szintén babaáldás lett a vége.

- MON -

Albert elõször ismerte el törvénytelen fia létét

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!