Bulvár, celeb

2011.06.22. 19:24

George Clooney dobta barátnőjét?

<p>Róma, 2011. június. 22, szerda (MTI) - Még az irigyek és a kétkedők is szomorúan vették tudomásul Olaszországban George Clooney és Elisabetta Canalis bejelentését kapcsolatuk befejeződéséről. Az olasz pletykasajtó már a szerelem elején marketing-fogásra gyanakodott.</p>

A legklikkeltebb szerdai hírek egyike volt Olaszországban Eli és George Clooney szakítása. A Londonban nyilvánosságra hozott közlemény az amerikai sztárszínész és a pályafutása kezdetét járó olasz színésznő és eddig főleg televíziós táncosnő és reklámarc közötti búcsúról nem volt meglepetés Olaszországban. Napok óta keringett a hír arról, hogy véget ért a két évvel ezelőtt, 2009 nyarán Róma egyik szállodájának teraszán kirobbant szerelem. Itália kezdettől fogva érdeklődéssel kísérte a nők bálványának tartott Clooney és az egyik legszebb olasz nőnek kikiáltott Elisabetta kapcsolatát: az első fotókat a paparazzik a Comói-tó partján, George villájánál készítették, ahol Elisabettával száguldott a motorján. Az olasz sajtó azonban régóta fenntartással kommentálta a viszonyt, melyet elsősorban marketing-fogásnak tartott. 

 

Clooney így reklámozta az Abruzzóban forgatott The American című filmjét és az olasz kávécégeket; Elisabetta kisebb szerepeket kapott Hollywoodban, idén a San Remó-i táncdalfesztivál egyik műsorvezetője volt, most saját gasztróműsora van és Clooney oldalán fényképezték minden filmfesztiválon. Itáliában még azt sem tartották kizártnak, hogy a szerelmesek szerződést kötöttek egymással. 

Clooneyt máris Sandra Bullockal hozták össze

Az ötvenéves George Clooney  és a harminchárom éves Elisabetta viszonya mindig is túl hűvösnek tűnt Rómeó és Júlia hazájában. Elisabettát egyenesen Annamaria Pierangelihez hasonlították, James Dean egykori álmennyasszonyához. A pletykák szerint George-nak már régóta elege volt Elisabettából, csak nem tudta neki, hogyan megmondani. Clooneyt máris legújabb filmbéli társával, Sandra Bullockkal hozták össze. Olaszország pedig már újabb vőlegényt keres Elisabettának, de Bobo Vieri és Clooney után nem lesz könnyű feladat. Elisabetta a maga részéről már hónapokkal ezelőtt úgy nyilatkozott, nem törődik a rosszindulattal, csak így tud továbblépni az életben.

Sandra Bullock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!