Bulvár, celeb

2011.06.07. 12:38

Emma Watson: Gyerünk fiúk... legyetek tökösek!

<p>Emma Watson, akinek majdnem annyi milliója van, mint ahány éves, irigylésre méltó alakkal és bájos kis pofikával, még mindig szingli.</p>

A Harry Potter filmekből Hermione-ként megismert Emma Watson egyelőre képtelen bepasizni, szerinte a férfiak többsége egyszerűen nem mer közeledni hozzá. - Biztos a hírnév miatt van, vagy a folyamatos cirkusz miatt, ami körülvesz. Személy szerint nehezem hiszem el, hogy megközelíthetetlen lennék – értetlenkedett a színésznő, aki serényen promótálja a hamarosan bemutatásra kerülő Harry Potter és a halál ereklyéi II-t.

 Emma Watson eddigi pasijai nem feleltetek meg

A Sunday Times Style-nak adott interjújában Emma Watson azt is elárulta, hogy eddigi pasijai, vagy legalábbis akik próbálkoztak azzá válni, gyakran durvák vagy faragatlanok és nagyon elutasítók, pusztán csak azért mert híres. - Azzal együtt, hogy pontosan tudják ki vagyok és milyen életem van, gyakran cinkelnek, hogy „Mi újság a Narnia filmekkel?” és hasonlók – mondta a fiatal híresség.

Hát uraim, úgy tűnik szabad a pálya, aki meg akarja csípni a varázslólányt, ne habozzon! Ha pedig elsőre nem sikerül, mormoljon a bátor lovag egy varázsigét és fusson neki újra, Emma Watson biztos hálás lesz!

Hihetetlen átváltozás! Rá sem ismerni Emma Watsonra

Emma Watson fiúsan rövid hajjal hódít

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!