Bulvár, celeb

2011.05.11. 15:03

Wolf Kati miatt korábban kezdődik majd a Csillag Születik

<p>Változtat a szombati műsorán az RTL Klub, hogy a nézők követhessék Wolf Kati szereplését az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A Csillag Születik így ezen a héten korábban fog kezdődni, hogy vége legyen addigra, mire a magyar énekesnő fellép a nemzetközi versenyen.</p>

Korábban fog kezdődni ezen a héten szombaton az RTL Klub tehetségkutató műsora, a Csillag Születik - mondta el a Független Hírügynökségnek Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. Ennek az az oka, hogy aznap lesz az Eurovíziós Dalfesztivál  döntője, ahol Wolf Kati az egyik induló. Éppen ezért Csillag Születik adása - a korábbi kezdés miatt - be fog fejeződni addig, mire a magyar énekesnő színpadra lép a nemzetközi versenyen. Kolosi Péter szerint ugyanis valószínűleg nagyon sok közös nézője van RTL-es tehetségkutatónak, illetve Wolf Kati miatt a dalfesztiválnak.


A keddi elődöntőn 19 induló közül 10 ország jutott tovább a düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe, köztük Magyarország is, Wolf Kati "What About My Dreams" című dalával.

 

Az MTV méltányolja az RTL műsorváltoztatását

Az MTV kommunikációs vezetője a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy ésszerű döntés volt ez az RTL Klubtól az együttműködés miatt, hiszen Wolf Katit azt RTL "odaadta" a köztévének. Kert Attila hozzátette, hogy szakmailag is indokolt lehet a kitérés a nagydöntő elől, hiszen a nézők valószínűleg nem örülnének két hasonló profilú műsor egyidejű vetítésének.
A tehetségkutató adásának előbbre hozatala is része annak az együttműködésnek, ami lehetővé tette Wolf Kati eddigi sikerét. Kert Attila szerint fontos, hogy egy ilyen nemzeti ügyben a különböző tévécsatornák együtt tudjanak működni.

Kert Attila elmondta azt is, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjének is már nagyon magas volt a nézettsége: 2 millió néző kapcsolt a műsorra. Az elődöntő végén pedig a köztévét minden célcsoportban többen nézték, mint a többi csatornát.

A keddi elődöntőn 19 induló közül 10 ország jutott tovább a düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe, köztük Magyarország is, Wolf Kati What About My Dreams című dalával. A döntőt az MTV közvetíti este 9 órától, a magyar énekesnő ötödikként lép majd színpadra.

- Független Hírügynökség -


Videók: Akik már ott vannak az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében!
mon | 2011.05.11 12:57

Az öt nagy, vagyis Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország és Franciaország már bekerült a szombati döntőbe. Hozzájuk csatlakozott kedden Szerbia, Litvánia, Görögország, Azerbajdzsán, Grúzia, Svájc, Finnország, Oroszország, Izland és Wolf Kati révén Magyarország is!


Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe
mon | 2011.05.11 06:49

Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. A magyar énekesnő szombaton ötödikként lép majd a színpadra.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!