Bulvár, celeb

2011.05.30. 19:17

Schwarzenegger nőügyei után nyomoz a rendőrség

<p>A volt kaliforniai kormányzó komoly bajba is kerülhet, mivel egy felvetés szerint rendőrökkel fuvaroztatta kedvenc szállodájába szeretőit.</p>

Ha bebizonyosodnak az állítások, akkor Schwarzenegger igazi slamasztikába kerülhet. Ez a fajta "luxus" hatalommal való visszaélésnek minősül, főleg, ha ezt az adófizetők pénzén tette. Arnold nyaka körül szorul a hurok, mivel a napokban feltűnt a harmadik állítólagos szerető is, aki azt állítja, hogy viszonya volt a színésszel.

 

Az elmúlt hetekben Schwarzenegger nőügyeitől volt hangos a sajtó. A legfrissebb felvetések szerint Kalifornia volt kormányzójának legalább három gyereke született házasságon kívüli kapcsolataiból. Ez már önmagában is hír, ugyanis a színész hosszú évek óta boldog házasságban élt. Eddig. A botrány kirobbanása után felesége Maria Shriver beadta a válópert. Egyes találgatások szerint a megcsalt feleség mintegy 47 milliárd forinttal lehet gazdagabb a válás után.

 Állami pénzeken finanszírozta nőügyeit Schwarzenegger?

Külföldi hírforrásokra hivatkozva felmerült a gyanú, hogy a volt politikus állami pénzeken finanszírozta nőügyeit, hogy titokban tudja tartani házasságon kívüli kalandjait. Fájhat a feje az ex-terminátornak, ugyanis most jó nagyra kell nyitni pénztárcáját, továbbá a hatóságokkal szemben is lehet elszámolni valója. Schwarzenegger fizet, és megpróbál kicsit eltűnni a nyilvánosság elől. Nem tér vissza a színészi pályához sem, de várhatóan politikai karrierje is befuccsol - írja a  radaronline.com.

- MON -

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!