Bulvár, celeb

2011.05.31. 11:25

Félcsupaszon a modellből lett színésznő

<p>Rosie Huntington-Whiteley megmutatta tökéletes testét.</p>

A Maxim magazin nyilvánosságra hozta 2011-es Hot 100-as, azaz a világ 100 legszebb nőjét tartalmazó listáját – az első helyen Rosie Huntington-Whiteley végzett, aki korábban már elnyert hasonló címet. Idén ennek valószínűleg oka lehetett az is, hogy Megan Fox helyét átvette a hamarosan mozikba kerülő Transformers 3 -ban. A korábban csak modellként ismert szépség olyan nőket utasított maga mögé a szavazáson, mint Olivia Munn, Katy Perry, Cameron Diaz és Mila Kunis, hogy csak a lista Top5-ös helyezettjeit említsünk. Az azóta eltelt időben szó szerint minden Rosie Huntington-Whiteley -ről szól.

Bikiniben és szexi magazinfotókon Rosie Huntington-Whiteley

A GQ magazin következő számában a színészi babérokra törő szépség szerepel igazán szexi képeken, de nem sokkal korábban tűzpiros bikiniben (is) a Mexikói partoknál is lencsevégre kapták a csokibarnára sült szépséget, aki ugyanakkor nem sokkal korábban azzal került a világsajtóba, hogy az edzőteremből smink nélkül lépett ki és kiderült: úgy is abszolút vonzó. Szóval a csapból is Rosie Huntington-Whiteley folyik.

Nézze meg a legfrissebb bikinis és szexi magazinfotókat Rosie Huntington-Whiteley - ről >>>

- MON -

  • Smink nélkül a világ legszexisebb nője, Rosie Huntington-Whiteley

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!