Bulvár, celeb

2011.04.14. 14:07

Jennifer Lopez a világ legszebb nője

<p>A latin szépséget választották meg a világ legszebb nőjének.</p>

A People magazin az idei évben is megválasztotta a világ legszebb nőjét, aki ez alkalommal Jennifer Lopez lett. A május 3-án "Love?" néven új albumot megjelentető énekesnő egyébként sikeresebb, mint valaha, Pitbull-lal közös "On The Floor" című dala pedig top 10-ben van a MAHASZ Editor s Choice rádiós listáján.
A szépség ez alkalomból a People magazinnal (aminek egyébként a címlapján is szerepel) adott interjút, amiben elárulta, hogy 23 éves korától őszül ezért kéthetente kell festeni a haját. Elárulta azt is: azért különösen büszke erre az elismerésre, mert nem 25, hanem 41 évesen kapta.

J.Lo szexi-erotikus képei >>>

A kétgyermekes anyának azonban - mint hangsúlyozta - a munkája része, hogy jól nézzen ki. Persze sok erőfeszítést tesz, hogy megőrizze alakját, ennek elmaradhatatlan része, hogy intenzíven edz és egészséges étkezési terv szerint eszik.
"Nem akarom, hogy bárki azt gondolja, hogy mindez könnyű. Mindig jól kell kinézni, mert a munkánk része, s ez iszonyú időigényes. A HDTV széles képernyő senkinek nem a barátja". - hangsúlyozta a latin díva.

- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!