Bulvár, celeb

2011.03.27. 18:01

Reese Witherspoon hozzáment magyar származású ügynökéhez

<p>Ügynökéhez, a feltehetően magyar származású Jim Tothhoz ment feleségül szombaton Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznő.</p>

A hollywoodi körökben mértékeadó People magazin honlapján megjelent hír szerint az esküvőn jelen volt több híresség, így Renee Zellweger, Salma Hayek, Sean Penn, Scarlett Johansson, Tobey Maguire és Robert Downey jr. is. A 120 fős luxusesküvőn a mindössze 20 perces ceremónia után a "csókolják meg egymást" részénél 80 hófehér galamb emelkedett a levegőbe, a beszámolók szerint maga az egész esküvő nagyon szép volt, elit, de nem túl hivalkodó.

 A 2006-ban A nyughatatlan című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapó Reese Witherspoon decemberberben jegyezte el magát a 40 éves kétgyermekes Jim Tothtal. Az esküvőt a színésznő birtokán, a kaliforniai Ojai nevű kisvárosban tartották. Toth a 35 éves Witherspoon második férje, a filmsztár 2008-ban vált el Ryan Phillippe színésztől, akitől van két gyermeke is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!