Bulvár, celeb

2011.03.18. 19:15

Félmeztelenül Jim Carrey exnője

<p>Csak egy csipkebugyit és tűsarkút visel a nem túl művészi ám annál többet megmutató fotókon a szőkeség.</p>

A volt Playmate-lány Jenny Mccarthy jó úton halad, hogy a legnagyobb celebek közé verekedje fel magát. Na, nem színészi tehetségével, amivel többnyire csak a legrosszabb színésznőnek járó Arany Málna-díj jelölést érte el eddig, hanem pasiügyeivel és vetkőzésével. A szépség Jim Carrey-vel való válása után (5 évig éltek együtt, s a kapcsolatból egy közös gyermek született) nem sokat szomorkodott. Néhány hónapos kapcsolat után tavaly év végén szakított Jason Toohey fitneszmodell pasijával, de a szilvesztert már új választottjával töltötte. A 38 éves szépség minden Tv-showt végigturnézott, hogy elmondja, mennyire boldog a sportügyvédként dolgozó Paul Krepelka-val.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

De a románc úgy tűnik most véget ért, főként a nagy távolság miatt. Jenny újra szingli lett, s ezt félakt képekkel "ünnepelte", megmutatva, hogy 38 évesen azért még mindig dögös. A nem túl visszafogott beállítású képek - amiken csak csipkebugyit és tűsarkút visel - a 80-as évek hangulatát idézi.
- MON -

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!