Bulvár, celeb

2011.02.16. 18:51

Képek! Irináé a legszexibb test

<p>Ronaldo kedvese melltartó nélkül, valamint bikiniben pózol az erotikus fotósorozaton.</p>

Sports Illustrated 2011-es fürdőruha kiadványába, mint minden évben, ezúttal is legszebb hölgyeket gyűjtötték össze.A modellek számára ez nem egyszerű munka, hanem megmérettetés: aki a címlapra kerül, az a legjobb, vagyis: az év legszexibb bikinis teste cím birtokosa. Amit idén Ronaldo kedvese a szépséges Irina Shayk érdemelt ki, aki a hír hallatán sírfa fakadt a boldogságból. Ez a megtiszteltetés azzal járt, hogy különböző showműsorokba hívták meg és mindenhol elmondta: ennél nagyobb megtiszteltetés és boldogság nem is érhette volna. Úgy tűnik az eddig is ismert és keresett modellként számon tartott focistabarátnő ezzel az egyetlen borítóval egyel feljebb lépett a "szamárlétrán".

Nézze meg a kiadványba készült szexi képeket >>>

Az orosz származású szépség karrierje egyébként akkor indult be igazán, amikor összejött Cristiano Ronaldo-val, de ha így halad tovább nevét hamarosan a leghíresebb modellekkel együtt fogják emlegetni.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!