Bulvár, celeb

2010.11.17. 18:44

Kelly Osbourne 30 kilót fogyott és megmutatta testét

<p>Mióta Kelly Osbourne ledobott jó néhány kilót úgy érzi, annyira jól néz ki, hogy folyamatosan mutogatnia kell a testét.</p>

A 26 éves Osbourne-lány közel 30 kilót dobott le magáról viszonylag rövid idő alatt. Az egyébként nem nagy szépség kétségtelenül sokkal jobban néz így ki, s valószínűleg ezt ő is így gondolja, mert mostanában meg-megmutatja magát aprócska ruhákba bújva is.

"Egész nap chipseket, kekszeket és kólát ittam. Ma már jobban megválogatom, hogy mit eszem. Igaz imádom a pizzát és a brie sajtot és néha még mindig kényeztetem magam ezekkel, de tudom, hogy mikor kell abbahagyni az evést, ami régen nem ment. Ma sok pulykát és salátát eszem és sokat mozgok. Vagyis az, amit mindig szajkóznak: miszerint aki fogyni akar, csak diétázni kell és mozogni, tényleg működik" - árulta el titkát Ozzy Osbourne lánya.

Nézze meg a képet ide kattintva >>>

Kelly Osbourne most éppen az amerikai Shape magazinnak dobta le ruháit, csak egy kis bikiniben mutassa meg karcsú testét a világnak. Meg kell állapítanunk, a fogyás (és egy kis photoshop) csodákra képes!
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!