Bulvár, celeb

2010.09.16. 19:12

Szabadtéri lesz a monacói herceg esküvője

<p>Nem a székesegyházban, hanem a palota előtti téren házasodik II. Albert monacói herceg, hogy minél több vendég vehessen részt az eseményen.</p>

Erről a herceg számolt be újságíróknak, hozzátéve, hogy a jövő júliusban esedékes esküvőre nagyjából ezer embert várnak. A jegyespár előbb július 2-án polgári szertartáson mond esküt egymásnak, majd július 3-án, a palotatéren tartják a katolikus szertartás szerinti szabadtéri esküvőt.

Az 52 éves II. Albert monacói herceg júniusban jelentette be, hogy jövőre feleségül veszi a 32 éves Charlene Wittstockot. A dél-afrikai úszóbajnok és II. Albert esküvője a várakozások szerint a jövő év legnagyobb társasági eseménye lesz. A herceg szüleinek 1967-es esküvőjét többen az évszázad esküvőjének tartották, amelyen III. Rainier herceg és a hollywoodi sztár, Grace Kelly személyében az európai arisztokrácia és a showbiznisz csillogása találkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!