Bulvár, celeb

2010.09.08. 19:22

Erotikus honlapon a magyar szépségkirálynő félakt képei!

<p>Miss Hungary 2010 győztesének korábbi félakt képei álnéven kerültek ki egy külföldi erotikus honlapra.</p>

Maximovits Anett lett 2010 legszebb magyar hölgye, aki interjúiban arról beszélt: nem áll szándékában meztelen testét mutogatni. Nem sok idő telt el és máris olyan képek kerültek elő, ahol csupán egy bugyiban pózol. A képek egy külföldi előfizetéses honlapra kerültek fel, de nem a szépségkirálynő nevén. Viszont a Xeni Barberi nevet viselő félcsupasz szőkeség valóban a mi szépségkirálynőnk.

A vevet.hu-nak Anett elmondta: nem tudott arról, hogy ezek a négy évvel ezelőtt készült képek felkerültek erre a honlapra, s állítja: visszaélés történt. A fotókat egyébként egy kanadai wellness magazin számára készítették, ahol mellfeszesítő krémet reklámozott, s csak olyan képek jelentek meg, amiben a mellét is takarja. Nos, ezeken a képeken - amit egyébként legkevesebb három napos előfizetéssel (ami 2 dollár 95 cent) lehet megtekinteni - nem csak olyan képek vannak, amin takarja a mellét...

A képeket ITT tudja megtekinteni >>>

A szépségkirálynő gyanúja szerint a fotós adhatta el a keblét látattó képeket, amik Anett tudta nélkül, beállítás közben készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!