Bulvár, celeb

2010.09.06. 20:05

Ejtették a vádakat a Travolta elleni zsarolási ügyben

<p>Egy bahamai bíró hétfőn ejtette a vádakat két ember ellen, akik állítólag 25 millió dolárt akartak kizsarolni John Travolta amerikai színésztől, 16 éves fia halála után.</p>

Az eljárást Travolta kérésére szüntették meg, mert a színész már "szeretné maga mögött tudni a sok fájdalmat okozó" ügyet. A zsarolással vádolt emberek állítólag személyes információk nyilvánosságra hozásával fenyegetőztek a fiú tavalyi halálával kapcsolatban, ha Travolta nem fizet.

A Travolta családnak "hihetetlenül nagy fájdalmat okozott ez az ügy, és szeretnék az egészet maguk mögött tudni" - közölte Neil Braithwaite ügyész, a tárgyalás hétfői kezdetén. Az ügyben ez már a második per lett volna, miután az első pert eljárási hiba miatt októberben semmissé nyilvánította az ügyben eljáró bíró.

A vád szerint Tarino Lightbourne mentősofőr 25 millió dollárt akart kizsarolni Travoltától ügyvédje, Pleasant Bridgewater szenátor segítségével, aki perbe fogása után lemondott képviselői posztjáról. A mentős a vád szerint azzal fenyegetőzött, hogy személyes adatokat hoz nyilvánosságra a 16 éves Jett Travolta 2009 januári halálával kapcsolatban. Travolta az ügyben indított első tárgyaláson tett vallomása szerint Lightbourne olyan történetek adott volna el a sajtónak, amelyek szerint a színész okozta fia halálát.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!