Bulvár, celeb

2010.04.28. 15:30

Sandra Bullock benyújtotta a válókeresetet

<p>Az Oscar-díjas amerikai színésznõ benyújtotta a válókeresetet a bíróságon - írta szerdán internetes oldalán a People magazin..</p>

A válásról a 45 éves hollywoodi színésznõ azután döntött, hogy egy hónapja több nõ is felbukkant, azt állítva: viszonyuk volt Bullock férjével, Jesse Jamesszel.
"Igen, benyújtottam a papírokat a váláshoz" - mondta a Sandra Bullock a hetilapnak, állítólag hozzátéve még, hogy "szomorú és fél". A People magazin híradása szerint az amerikai színésznõ örökbe fogadott egy afroamerikai származású, 3 és fél hónapos csecsemõt, akinek neve Louis Bardo Bullock. A People fedõlapján fényképet is közöltek Sandra Bullockról és a babáról.

Sandra Bullock férje, a 41 éves Jesse James a híradások szerint minimum négy nõvel keveredett titkos viszonyba. A férfi 5 éve házasodott össze a színésznõvel, és most közleményben kért bocsánatot tettiért a feleségétõl, és gyermekeitõl. A híradások szerint a férfi jelenleg egy klinikán kezelik.

A magazin szerint a gyerek örökbefogadását a házaspár csaknem 4 éve kezdeményezte, a csecsemõt januárban vihették haza magukhoz. Az örökbefogadás hírét a házaspár az idei Oscar díjkiosztó után akarta bejelenteni a nyilvánosságnak, de a válókereset után Sandra Bullock egyedüliként adoptálja a babát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!