Bulvár, celeb

2010.03.09. 17:42

Sztárok szülés után – hogyan fogynak ők?

<p>Bár egy gyermek születése a világ legnagyobb csodája, a többségnek igen nagy nehézséget okoz visszanyerni a régi formáját. Vajon a sztárok hogyan csinálják? Bemutatjuk a hollywoodi anyukák legtutibb tippjeit!</p>

Minél előbb, annál jobb – nos, ez nem mindig igaz a súlyfelesleg leadására, főként nem a terhesség utáni „bölcsőhájra”. A gyorsan ledobott kilók ugyanis kétszer olyan hamar visszatérnek, mint ahogyan lementek. Éppen ezért különös figyelmet kell fordítani a szülés után felszedett zsírpárnácskák eltüntetésére - Nana.hu összeállítás.

A fogyás önmagában sem könnyű dolog, sőt. Hát még ha az ember lánya több tíz kiló feleslegtől, a szülés után visszamaradt zsírpárnáktól akar megszabadulni! Vannak, akik a sok mozgásra esküsznek: Britney Spears napi 2 óra futópadozással és súlyemeléssel ért el csodákat, a másik ex-popüdvöske, Geri Halliwell pedig a hosszú sétáknak – és a géneknek – köszönheti szép alakját. Mások szerint a táplálkozási szokásokat kell megváltoztatni: Madonna például a Testkontroll diéta szerint él. - írja a Nana.hu 
Tény: a sztárok pillanatok alatt leadják a szülési fölösleget, és ugyanolyan csinosak és tündőklőek, mint előtte voltak. Íme néhány példa, hogy kik, mennyi idő alatt nyerték vissza eredeti formájukat és néhány tipp, hogy ők miként csinálták.

Catherine Zeta-Jones
A kétgyermekes Oscar-díjas színésznő 20 kiló feleslegtől szabadult meg a szülés után. Hogy milyen diéta segített neki? Az Atkinson! Aki még nem tudná, a kúra lényege, hogy nincs fehér kenyér, tészta - minden szénhidrát tiltólistára kerül. Ehelyett sok gyümölcsöt kell fogyasztanunk, tejtermékek közül pedig csak a vaj, a sovány sajt és a sovány tejföl megengedett.

Britney Spears
Britney mindig is hajlamos volt a súlyingadozásra. Volt, hogy bájos pofija egészen kikerekedett, izmos hasán pedig hurkák gyűrűztek, mégis, a szülés nem okozott neki nagy problémát. Pár héttel azután, hogy anyuka lett, úgy nézett ki, mint karrierje csúcsán. Hogy mi a titka? Napi egy óra futópad és 45 perc súlyzózás.

 

Geri Halliwell
A Spice Girls egykori teltkarcsú vöröskéje mindenkit megdöbbentett, amikor pálcikatesttel kezdett szólókarrierbe. A szülésnél is úgy érezte, bizonyítania kell: alig telt el pár nap, máris magazinok címlapján pózolt és büszkén mutogatta karcsú testét. Persze azt senkinek sem árulta el, hogyan sikerült a varázslat. Mi mégis arra tippelünk, koplalt és mozgott. Ő mindezt a génekkel magyarázta…

Madonna
Elnézve kidolgozott testét, cseppet sem csodálkoztunk, amikor gyermekei születése után is úgy festett, mint egy-egy fellépésekor. Csúcsformáját nem csak a rengeteg – talán túlzásba is vitt – mozgásnak, de étrendjének is köszönheti. Évek óta a Testkontroll diétára esküszik, azaz elválasztja egymástól a különféle tápanyagokat, úgy mint fehérje, szénhidrát vagy éppen keményítő.

Heidi Klum
Modell mivoltához híven már 3 héttel szülése után ott pózolt a kifutókon, mintha mi sem történt volna. Ezzel rekordidőt döntött nem csak a divat, de a kismamák világában is. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki tudja követni a példáját – és valljuk be, nem is kell.

Jennifer Lopez
A színésznőként másodrangú, énekesnőként viszont annál sikeresebb Lopez, sokak örömére divatba hozta a formás, kerekded popsit. Éppen ezért sokan árgus szemekkel figyelték, amikor ikreivel, Max-szal és Emme-mel volt terhes: vajon hány kilót szed magára? Nos, sokat. Nem is csoda, hiszen mint mondja, mindent magához vett, amit megkívánt. Ennek ellenére egy hónap sem telt el, ő már újra a régi volt.

Jessica Alba
Szülése után nem sokkal olyan fotók jelentek meg a bájos arcú színésznőről, melyek tökéletes alakjáról tanúskodnak. Meglehet, Jessica egyszerűen csak szerencsés csillagzat alatt született, és a géneknek köszönheti, hogy anyaként is bombanő.

Katie Holmes
Bár egy petákot nem adtunk volna Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolatáért, a mellékelt ábra mégis azt mutatja, élnek, mint hal a vízben. A kis Suri születése után azonban megkezdődött a „Tom-terror”: Katie-nek fél év alatt kellett visszanyernie eredeti idomait, hogy beleférjen pompás esküvői ruhájába. A sikerért a férj is keményen megdolgozott, a hét minden napján több órát együtt edzett Katie-vel.

Victoria Beckham
Az ex-Spice Girl hiúsága mindig is határtalan volt, rossz nyelvek szerint mindhárom gyermekét császárral szülte – csak hogy alakján véletlenül se hagyjon nyomot -, sőt, azonnali hasplasztikát és zsírleszívást végeztetett. Így könnyű!

Gwyneth Paltrow
Akárcsak Victoria, ő is ijesztő hirtelenséggel szabadult meg a terhesség alatt felszedett kilóktól, mondhatni csontsovánnyá fogyott a szülése után. Nem csoda hát, ha sokan támadták is emiatt az egyébként is vékonyságáról híres színésznőt. Mint mindenki másnak, neki is a gének, illetve a szigorú diéta és a mozgásgazdag életmód segített a fogyásban.
Forrás: www.nana.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!