Bulvár, celeb

2008.12.04. 19:11

A zene feldobja a szexet?

<p>Megkérdeztük Judy Nerot.</p>

Judy egykoron pornófilmekben szerepelt lányokkal, manapság pedig többek között erotika rádióban és táncban utazik. Ha valaki, akkor ő tudja mitől döglik a légy. Na mitől?

- A Tabu Rádióban mik a kedvenceid?

- A Tabu Rádió egy erotika rádió az interneten. Ott a zenéket szeretem, amelyek vágyat keltenek az emberben, és melyek hallatán bárki szívesen ágyba bújik a partnerével. Ettől függetlenül, mint magánember a rockzenét kedvelem.

- Színésznőként milyen zenékre szerettél dolgozni?

- Érdekes módon, én mindig azokat a darabokat választottam ki, amiket más nem kedvel. K’Maro-tól a többiek a falnak mennek, én pedig jó műsort tudok rá csinálni. A keményebb zenék közül az Evenesance-t nagyon bírom, de Marilyn Manson és a Rammstein is bejön. Általában a lányok a lassabb dallamokat kedvelték közben, de azoktól én teljesen kivagyok.

- A te döntésed volt a zene a műsor alatt?

- Legtöbbször igen. Még kezdőként sokszor próbáltak rám erőltetni dolgokat, de ha nem tetszik a muzsika, akkor úgy nem megy igazán. Sok idő kellett, mire megtanultam, hogy melyik stílus áll jól nekem, és melyik, amire szeretek is mozogni.

- Gondolom, azért nem lehet mindig ugyanarra.

- Persze, kell a változatosság, sokszínűség. Pontosan ezért, mindig lemezlovasokkal, vagy rádiókkal készíttetem a szettjeimet, melyekre dolgozom. Sokan írtak már úgy, hogy külön a zenéről érdeklődtek. Igyekszem különlegeseket választani.

Judy végül elárulta, mi kell egy jó szeretkezéshez:

- Párok együttléteihez milyen zenét ajánlanál, egyáltalán fontos ez szex közben?

- Szerintem abszolút. Egy jó szeretkezésnek adjuk meg a módját. Legyen igényes miliője az egésznek, jó zene, jó bor és máris kész a megfelelő hangulat. A romantikus, gyertyafényes fürdőtől én is a falra mászom, másként is ki lehet fejezni a figyelmünket a másik és egymás iránt. Ehhez egy jó lépés a zene.

Forrás: 5perc.hu

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!