Bulvár, celeb

2007.12.05. 16:49

Paris Hilton Angela Merkelnek ad tanácsot

<p>Paris Hilton nagyon tiszteli Angela Merkelt, de nem tetszik neki minden a német kancelláron. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Paris Hilton kisasszony" /></a></dia></p>

"Úgy gondolom, Angela Merkel egy fantasztikus asszony. Hatalmas kisugárzása van, de a haján lenne mit javítani" - nyilatkozott Paris Hilton.

Paris Hilton szerint néhány szőke csík feldobná a frizurát.

Paris azt is szupernek tartja, hogy végre nők is megjelennek olyan szerepekben, amit java részt a férfiak uralnak. Szerinte még több esélyt kellene adni a nőknek, hogy hatalmi pozícióba kerülhessenek.

Parist nem érinti a probléma, ugyanis üzletasszonyként sikeresnek érzi magát, nem elnyomottnak. Keményen dolgozik, de nőiességét egy pillanatra sem engedi háttérbe szorítani. "Nekem nagyon fontos, hogy ne szorítsanak háttérbe a férfiak. nem akarok anyagilag sem függeni senkitől" - mondta az örökösnő.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!