Bulvár, celeb

2007.12.22. 14:06

Melissa Joan Hart alig várja a babát

<p>A Sabrina - A tinédzserboszorkány című sorozat főszereplője, Melissa Joan Hart alig várja, hogy megszülessen első gyermeke. <dia width="850" height="630" alt="Melissa Joan Hart 207. 12. 22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Melissa_Joan_Hart_207__12__22_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Melissa Joan Hart 207. 12. 22." /></a></dia></p>

Melissa Joan Hartot nagyon megviseli második terhessége, így érthető, hogy már nagyon várja, hogy világra jöjjön a kisbaba.

A színésznőnek már van egy kétéves kisfia, Mason. Férjével, a rockzenész Mark Wilkersonnal együtt egyet értenek abban, hogy a második terhesség sokkal megerőltetőbb a színésznő, és a családja számára is.

Melissa Joan Hart a Myspace oldalán ír a terhesség szépségéről, és nehézségeiről.
" A baba sokkal nyugtalanabb a hasamban, mint Mason volt. Alig pihen, egész nap mocorog. Ami természetesen nem baj, csak néha kellemetlen". -írja Melissa Joan Hart.

A színésznő szeptemberben hozta nyilvánosságra a baba-hírt, a kicsi pedig tavasszal fog megszületni. Igazi baba-robbanás várható tavasszal a sztár-világban, hiszen Jennifer Lopez, Jessica Alba és Halle Berry is 2008 elején fognak szülni.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!