Bulvár, celeb

2007.12.19. 12:25

Bódy Sylvi hastáncoktató volt

<p>A fekete szépség valaha csípőmozgásával csavarta el a férfiak fejét. Bódy Sylvi új hobbit talált magának.</p>

Az ördögi bőrbe bújt angyal hastáncot tanul. A modell már évek óta vágyott arra, hogy elsajátítsa ezeket az izgalmas táncmozdulatokat, hiszen imádja az arab és a török kulturát. Szerinte ez a vonzó, ám de szexis tánc sokkal több mint egy átlagos mozgás. A tanára szerint Sylvi ha így folytatja akár még hastáncosként is elcsavarhatja a férfiak fejét.

A fekete szépség nem csak saját maga szórakoztatására tanulja a táncot. Sylvinek konkért elképzelése vannak, arról hol szeretné tánctudását kamatoztatni…annyit elárult, hogy ez bizony néha még a magánéletben hasznos….

- Azt gondolom, hogy a hastánc az nagyon egészséges mozgás mert megmozgatja az egész testünket és rengeteg oxigén jut be a szervezetünkbe, és persze az is fontos, hogy nagyon-nagyon el lehet csábítani a jövendőbeli szerelmemet. De biztos megfogom majd mutatni, hogy mit is tudok.

Sylvi egészen kicsi korában versenytáncolt és versenyaerobikozott, így nem véletlenül vonzódik a tánchoz. Sőt, a model azt mondja, előző életében egy háremben élt, ahol a hastáncosok tanítója volt.

- Otthon egyáltalán nem szoktam gyakorolni, inkább bulikba, most már megmerem magam mutatni és fellebbenteni a fátylat erről a részről is. Ezt azért megszokták jegyezni, hogy jó.

Édesanyjával Sylvi gyakran járja a világot, legutóbb Egyiptomban voltak, ahol a helyi profi hastáncosnak nem volt akkora sikere mint neki, pedig akkor még nem is tanulta ezt az táncot.

- Egyszer Egyiptomban egy arab esten az egyik hastáncos felhívott minket anyával a színpadra, gondolta, hogy majd leéget minket, majd anyával összekacsintottunk és felmentünk, lehet, hogy ő szakszerűbb volt ,de látványban és hangulatban mi vittük el a prímet.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Bódi Sylvi kamuesküvőt akar
  • Bódi Sylvi bepasizott!
  • Bódi Sylvi megsérült
  • Bódi Sylvi koplalt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!