Bulvár, celeb

2007.12.03. 13:51

Bódi Sylvi kamuesküvőt akar

<p>Bódi Sylvi soha nem megy férjhez. A szép modell úgy tervezi, hogy különleges esküvője lesz a férfival, akivel összeköti az életét: hivatalosan a ceremónia után is hajadon marad.</p>

Bódy Sylvi nem csak a lagzit, már a nászéjszakát is pontosan metervezte.

- A parfümmel nagyon óvatosan kell bánni. Csak keveset szabad magunkra fújni, és azt is inkább a hajunkra, hogy amikor a férfi megcsókolja a nyakunkat, ne érezzen kellemetlen ízt. A harisnyakötő elengedhetetlen kelléke a nászéjszakának, ezt a vőlegény segítheti le a menyasszonyról.

Azzal is fantasztikus hatást lehet elérni, ha felveszünk egy selyem- vagy csipkeköntöst, amit a pasinak hátat fordítva szexisen ledobunk magunkról. Arra azonban figyeljünk, hogy ne kényeztessük el túlságosan újdonsült férjünket, tartogassunk néhány apró fortélyt arra az időre, mikor már kezd egyhangúvá válni a szex - mondta a modell, aki bár lélegzetelállító esküvőt tervez, hivatalosan soha nem akarja kimondani a boldogító igent.

- Nem vagyok férjhez menős típus. Azt vallom, hogy nem lehet szerződésbe foglalni a szerelmet. Persze a szertartásból én sem szeretnék kimaradni, ezért majd kamuesküvőm lesz. Már el is határoztam, hogy hol lesz a buli. Isztambulban van egy kastély, amely most szállodaként működik.

Bódi Sylvinek már csak a megfelelő vőlegény hiányzik ahhoz, hogy megszervezze álmai esküvőjét.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!