Bulvár, celeb

2007.11.21. 07:12

Madonnánál nincs karácsony

<p>Jó páran örülnének, ha cserélhetnének Madonna valamelyik gyerekével, pedig hozzájuk még a Télapó sem jár. <DIA alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Guy_Ritchie__s_Madonna_2007_10_30_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Minél nagyobb híresség valaki, annál nagyobb sztárallűröket vesz fel. Így mutatva felsőbbrendűségét a többi halandóhoz képest.

De néhányan már rég túllépték a normalitás határát, Tom Cruise-ra csak az nézhet egy forgatáson, akinek megengedi, Jennifer Lopez pedig azt várja el, hogy az utolsó ablakkilincsig minden legyen fehér az öltözőjében. Sőt, van aki már családját is terrorizálja nem mindennapi kéréseivel. Madonna például eltörölte a karácsonyt.

A drasztikus lépésre azért volt szükség a pop nagyasszonya szerint, mert a divatvallása, a Kabbalah csak a zsidó ünnepeket ismeri el.

A Télapó három napja pedig messze esik ettől a kritériumtól. Szóval a most már háromra nőt gyereksereg december huszonötödikén, maximum egy ölelést kap, de ajándékot biztos nem.

Lourdes, Rocco és David véleménye nem ismert, de férjura, Guy Ritchie elmondta, hogy a haszontalan meglepetések helyett sokkal jobb az, amikor egymásra figyelnek.

Amit megspórolnak a karácsonyfa alá be nem tett csecsebecséken, azt Madonna mind szent vallása népszerűsítésére költi. Tavaly a világkörüli térítés, majdnem negyedmillió dollárjába került.

Fanatizmusát az is mutatja, hogy felvette az ó-héber, Esther nevet.
Forrás: www.rtlklub.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!