Bulgáriába repülővel közvetlenül Debrecenből

Debreceni Repülőtér
Debreceni Repülőtér
Közvetlen repülő- és buszjárat lesz Debrecenből a kedvelt bulgáriai üdülőhelyekhez – adta hírül a Robinson Tours utazási iroda.

A charterjáratok idén június 20. és augusztus 29. között szerdánként közlekednek majd a cívisvárosból Burgaszba. Mindössze egy óra és 20 perc lesz az út, a teljes árú jegy 40 500 forintba kerül.

Így idén nyáron már nyolc ország lesz repülővel közvetlenül elérhető Debrecenből. Június elejétől autóbuszok is indulnak hétfőnként a bolgár tengerpartra.Bővebb tájékoztatást a www.robinsontours.hu honlapon találhatnak.


Első hallásra talán furcsának tűnik, hogy a dunántúli – balatonfüredi székhelyű, de budapesti irodával is rendelkező – Robinson Tours utazási iroda, amellett, hogy Budapestről és Sármellékről is évek óta üzemeltet ki- és beutaztató charterjáratokat, idén Debrecenből is indít.

 Az itteniek kérték

– Már hét éve foglalkozunk bulgáriai üdültetéssel. Ez az egyik fő profilja az irodának. Magyarországról a legtöbb utast mi utaztatjuk oda. Ez a múlt évben 8000 turistát jelentett – mondta el a HAON-nak Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója, aki maga is 8 évig élt Bulgáriában. – 2004 óta minden évben indítunk chartereket Budapestről Burgaszba és Várnába.

A Debrecenben, illetve régiójában (itt Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékre gondolok) tevékenykedő partnerirodáink – akikkel évről évre egyre jobb az együttműködésünk – igényelték azt, hogy az általunk szervezett üdülésekre Debrecenből is el lehessen jutni charterrel.

Kapcsolódó anyagok:

  • Hurrá, ismét nyaral(hat)unk!
  • Debreceni reptér: ismét menetrend szerint?
  • Igényli a piac, indul a charter
  • “Tölteni kell” a repteret utasokkal