Bújjon Csank János bőrébe!

Bújjon Csank János bőrébe!
Ugye már eljátszott a gondolattal, hogy ön a Diósgyőr edzője? Most, ha csak egy játék erejéig, de valóra válhat az álma. Döntse el, ki kerüljön a DVTK kezdőcsapatába a Pécs elleni mérkőzésen!

A szurkoló mindent jobban tud. Mindenkinél. A dolog ott hibázik, hogy általában csak a meccs után. Mostantól itt az alkalom, hogy a mérkőzés előtt mondja meg a frankót, majd a lelátón állva (ülve) a kezdőcsapatok kifutásakor büszkén mesélhesse a szomszédjának, én is ezt a kezdőcsapatot tippeltem.

A játék nem bonyolult, Csank János bőrébe bújva a DVTK kezdőcsapatát kell megadni. Ön szerint játsszon-e Halgas Tibi, csatár, vagy középpályás legyen Foxi? Farkas eltiltásának lejárta után térjen-e vissza a kezdőcsapatba, vagy jól helyettesítette Rubint?

Minden posztra válassza ki az ön által legmegfelelőbbnek tartott játékost, majd mentse el (természetesen egy játékosra csak egy poszton számíthat, mint a valóságban). Ezután megjelenik a pillanatnyi eredmény, hogyan állna fel a DVTK a hétvégi meccsen az önök szavazatai alapján.

A játék keddenként indul és pénteken délig lehet szavazni minden mérkőzés előtt.

Jó szórakozást!

Ide kattintva próbálja ki a játékot!