Bujdos Tibor kiállítása Miskolcon: Nem csak riport – képek

Akt.:
Kollégánk, Bujdos Tibor, az Észak-Magyarország fotóriportere (képünkön) munkáiból nyílik kiállítás a miskolci Szabó Lőrinc Könyvtárban november 8-án, szerdán délután 5 órakor.
Kollégánk, Bujdos Tibor, az Észak-Magyarország fotóriportere (képünkön) munkáiból nyílik kiállítás a miskolci Szabó Lőrinc Könyvtárban november 8-án, szerdán délután 5 órakor. - © Fotó: Juhász-Léhi István
Miskolc – Bujdos Tibor, lapunk fotóriportere eddig sosem látott képeiből nyílik kiállítás. Az ő optikáján keresztül láthatjuk az eseményeket, ahová nem jutunk vagy nem is juthatunk el, az életet, ami körülvesz minket.

A profik akkor is hűen vissza tudták adni a lényeget, a legfontosabb, legérdekesebb pillanatokat, átélhetővé tudták tenni az eseményeket, amikor – még a filmes időszakban – tudták, hogy mindössze 8 kocka áll a rendelkezésükre. Ők a digitális világban sem „lövik” százszámra a képeket. De így is van jó néhány, amit eddig soha nem láthattunk. Azért, mert nem pont az eseményről szól, csak ott készült. Mert nem tartozik a lényeghez, csak érdekes. Mert túlmutat a témán, amiről épp szó van.

Tibornak most ezekből a képeiből nyílik kiállítása a Szabó Lőrinc Könyvtárban Nem csak riport – képek címmel. A tárlatot november 8-án 17 órakor Bujdos Attila újságíró, az Észak-Magyarország főszerkesztő-helyettese nyitja meg. Közreműködik a Forrás Kamarakórus és Bujdos Mátyás, a Herman Ottó Gimnázium tanulója.

ÉM

allati-jo-kepfoto-bujdos-tibor„Állati” jó kép Fotó: Bujdos Tibor