Budai Gourmet hatodszor

A Budai Gourmet immár hatodik alkalommal várja az érdeklõdõket május 6-a és 9-e között. Idén elõször nem a Millenáris Parkban, hanem a Budavári Palotában rendezik meg- mondta a Független Hírügynökségnek Haris György szervezõ. Hozzátette: több mint száz borászat mutatkozik be, és a legjobb éttermek séfjei gondoskodnak a harapnivalókról, közben pedig jazz muzsikát lehet hallgatni.

Budapest legjobb éttermei, az ország neves borászatai és a legjobb éttermek séfjei mutatkoznak be idén is a Budai Gourmet Fesztiválon. A rendezvényt május 6-a és 9-e között tartják a Budavári Palotában. Idén hatodik alkalommal rendezik meg.

Neves éttermek állítják ki specialitásaikat saját pavilonjaikban. Több mint száz borászat, borkereskedõ és importõr mutatja be termékeit. Kulturális programok is lesznek, egyebek mellett jazz zenét lehet hallgatni, de elõadások is lesznek. A szakmának szóló programokat is tartanak, de 6-án 18 órától már a nagyközönséget is várják.

Tavaly 14-15 ezren látogattak el a rendezvényre, a szervezõk idén 20 ezer vendégre számítanak. További részletek a www.budaigourmet.hu internetes oldalon találhatók.