péntek este

2019.06.28. 13:50

Tordy Gézával készült exkluzív interjút vetít az M5

A Nemzet Színésze pályája legmeghatározóbb pillanatairól mesélt Nacsa Olivérnek és Somossy Barbarának.

Budapest, 2014. január 8. Tordy Géza színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban Tahi Tóth László színész munkásságáról beszélgetnek a pályatársaival. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Péntek este 21.35-től lehet megnézni az M5 kulturális csatornán a Tordy Gézával készült hosszabb beszélgetést, az Ez itt a kérdés extra című műsorban. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, rendező ritkán nyilatkozik, ám Nacsa Olivérrel és Somossy Barbarával kivételt tett – írja az Origo.

„A jó személyes kapcsolatnak köszönhető, hogy létrejöhetett az interjú. Nagyon jó hangulatú, kedves beszélgetést láthatnak a nézők, amelyben Tordy Géza visszaemlékezik pályája legfontosabb pillanataira, életének legszebb korszakaira. Sok érdekes anekdotát hallhatunk kollégáiról, élményeiről” – árulta el Nacsa Olivér, akitől azt is megtudtuk, hogy felesége és műsorvezetőtársa, Somossy Barbara szerkesztette és vágta a beszélgetést.

Az M5-ön 21:35-től látható műsor előzetesét itt nézheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában