Brutális! Leláncolva tartotta négyéves lányait

Baobao és Beibei
Baobao és Beibei
A két gyermekre embertelen körülmények között találtak rá: nevelőapjuk, mint a kutyákat, vaslánccal kötötte ki a piszkos, kiéhezett lánykákat.

Letartóztatott a kínai rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint csaknem egy héten keresztül leláncolva tartotta két örökbefogadott lányát egy átépítés alatt álló üres épület konyhájában  - írta a Global Times.

A két négyéves kislányra még kedden talált rá az építkezés egyik biztonsági őre. A gyerekek rongyos ruhában voltak, testük pedig tele volt rovarcsípéssel, és csuklójuknál fogva hozzá voltak láncolva egy vízcsőhöz. A gyerekek – akik azt mondták, hogy nevelőapjuk minden éjjel eljött hozzájuk, és megetette őket – megrémültek, amikor az őr ki akarta szabadítani őket. Attól féltek ugyanis, hogy így még súlyosabb büntetésre számíthatnak. A Baobaonak és Beibeinek nevezett lányokat a rendőrség biztonságos helyre vitte, ahol fürödhetnek, ételt és rendes ruházatot kaptak.

Kelet-kínai Jiangxi tartományban élő harmincéves férfit gyermekek elleni erőszak gyanújával vették őrizetbe a hatóságok.

Nézze meg a megdöbbentő fotót >>>

A Yang családnevű 30 éves férfi – több információt nem adott róla  a rendőrség – tettének oka egyelőre ismeretlen, ahogy azt sem tudni, hogy a család valamelyik tagja miért nem akadályozta meg a gyerekek megláncolását. Az apát hét év börtönre ítélheti a bíróság, ha bűnösnek találják a gyermekbántalmazásban.
– MON –