Brutális gyilkosság Györgytarlón

Györgytarló
Györgytarló
Györgytarló – Holtan találták meg egy teklephely biztonsági őrét Györgytarlón csütörtök reggel. Kollégánk a helyszínen tartózkodik, a fejleményekről folyamatosan beszámolunk.

9.50 – Volt már Györgytarlón hasonló bűncselekmény

Érdeklődésünkre Oláh István, Györgytarló polgármestere elmondta, ő is csak a reggeli órákban szerzett tudomást a bűncselekményről. Annyit portálunk helyszínen tartózkodó tudósítójának elmondott, ebben az épületben drága növényvédő szereket őriztek és őriznek. Néhány évvel ezelőtt ugyanezen a helyszínen történt már hasonló jellegű bűncselekmény, akkor a biztonsági őrt megkötözték és a vegyszereket elvitték. Oláh István azt nem tudta megmondani, hogy most is hasonló okból történt volna-e a bűncselekmény, csak annyit, hogy a reggel folyamán a gyümölcsösbe érkező dolgozókat hazaküldték.

A polgármester korábbi információnkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy a biztonsági őr nem györgytarlói, hanem Sárospatakról járt ki dolgozni.

9.40 – Zajlik a helyszínelés

A helyszínen tartóztókodó kollégánk tájékoztatása szerint megérkeztek a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság és a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai akik a sajtót nem engedték a helyszín közelébe, mert még most folyik a Györgytarló külterületén található gyümölcsösben elkövetett gyilkosság helyszínelése.

Amint az befejeződik, vélhetően több információval szolgálnak, addig egyetlen kérdésünkre sem kaptunk választ, így egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy mi lehetett a gyilkosság oka.

8.45 – Brutális gyilkosság Györgytarlón

Úgy tudni, kegyetlenül végeztek a középkorú sárospataki férfival.

Az elsődleges információ szerint a telephelyen nagy mennyiségő és értékes, mezőgazdaságban használatos vegyszereket tároltak. Nem kizárt, hogy rablógyilkosság történt.

A B.-A.-Z.- Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja és bűnügyi igazgatója a helyszínre tart.

PT, BG
hirdet�s