Brutális gyilkosság Dövényben

Akt.:
Brutális gyilkosság Dövényben
Brutális gyilkosság Dövényben - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika, Dövény – A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves dövényi férfival és 35 éves élettársával, valamint egy 29 éves putnoki férfival szemben. Negyedik társukat, egy 39 éves putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítanak – közölte a police.hu.

doveny1

A rendőrség által közölt adatok szerint a sértett hozzátartozója tett feljelentést február 5-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, hogy megölték élettársát.

A nyomozás adatai és a megalapozott gyanú szerint február 4-én az esti órákban Dövényben egy helyi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóba ültek és elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

ÉM-SZB

doveny2