Brutális állatkínzás Kazincbarcikán: ismeretlen tettes ellen nyomoznak

Brutális állatkínzás Kazincbarcikán: ismeretlen tettes ellen nyomoznak
Brutális állatkínzás Kazincbarcikán: ismeretlen tettes ellen nyomoznak
Kazincbarcika – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság állatkínzás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást egy vasárnap délután felfedezett állatkínzás bűncselekmény miatt.

Mint írtuk, a kazincbarcikai Csónakázó-tónál lévő pincéknél valaki kapával és más szerszámokkal brutálisan összevert egy kikötött ebet. A kutya mindkét első válla kificamodott, több nagy nyílt seb volt a testén, a fogait pedig kiverték. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) helyszínre érkező munkatársai elmondták, hogy az állat sérülései olyan súlyosak voltak és olyan borzalmas állapotban volt, hogy az állatorvos rögtön azt javasolta, mentsék meg a szenvedéseitől és azonnal elaltatta.

kutya0

Amennyiben bárkinek bármilyen információja van az esetről, a kazincbarcikai rend­őrségen jelentse – kérik az állatmentők.

ÉM-SZB


Kapával verte agyon a kutyát Kazincbarcikán
Kazincbarcika - Kapával vertek agyon egy láncra kötött kutyát egy kazincbarcikai ház udvarán. A rendőröket a szomszédok hívták, ők pedig az állatvédőknek szóltak, de a németjuhászt már nem lehetett megmenteni. Videó: RTL Klub [related-post post_id="3700293"] [related-post post_id="3695864...

Brutális állatkínzás Borsodban: a kikötözött kutya fogait is kiverték (18+)
Kazincbarcika, Miskolc - Különösen brutális eseményhez riasztották a Miskolci Állatsegítő Alapítvány állatmentőit a kazincbarcikai rendőrök vasárnap. A Csónakázó-tónál lévő pincéknél egy ismeretlen tettes kapával és különböző szerszámokkal összevert egy kikötött kutyust. A kutya mindkét első váll...