Friss hírek

2010.08.12. 08:56

Felborult egy sertéseket szállító kamion Polgárnál, folyik a műszaki mentés

<p>Várhatóan délelőtt 10 óráig tart a műszaki mentés Polgárnál, az Outlet Centrum előtti körforgalomnál, ahol csütörtök reggel felborult egy sertéseket és malacokat szállító kamion. Az élő sertéseket egy füves területre terelték, egy sem jutott fel az M3-as autópályára - tudta meg a Független Hírügynökség Kelemen Évától a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén. Az autópályára felvezető szakaszon fél pályán halad a forgalom, torlódásra kell számítani.</p>

Mint arról beszámoltunk, felborult egy sertéseket és malacokat szállító kamion csütörtök reggel Polgárnál, az Outlet Centrum előtti körforgalomban. Két ember könnyebben megsérült, a mentés idején torlódás várható. Sikerült megakadályozni, hogy a járműből kiszabadult állatok feljussanak az autópályára, a rendőrség munkáját a tűzoltók segítik, egy közeli füves területre terelték a kamionból a balesetet túlélt állatokat. Egyelőre nem tudni, a hány állat hullott el, a tetemeket dögszállítóval viszik el, már elindult a jármű Debrecenből.

Kelemen Éva hozzátette: az autópályán nincs forgalomkorlátozás, a körforgalomnál viszont félpályás útlezárásra és torlódásra számítsanak az arra közlekedők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!